Termene de Livrare

 

Productia efectiva a comenzii dvs incepe dupa confirmarea platii si trimiterea fisierelor pentru print (daca e cazul). Pentru produsele la care ati optat pentru pregatirea sau realizarea machetei pentru tipar de catre noi, productia incepe dupa primirea BT-ului electronic de la dvs.  Dupa productie si ambalare, comanda este pregatita de livrare. In cazul in care ati optat pentru ridicare de la sediul nostru, comanda este disponibila imediat pentru preluare. Daca ati optat pentru livrare prin curier, comanda dvs este predata serviciului de curierat si livrata de regula in urmatoare zi lucratoare. 

Pentru comenzile cu livrare prin curier, la predarea coletelor catre serviciul de curierat veti primi pe email o instiintare de livrare care va contine si numarul de urmarire al comenzii dvs.

Atunci cand trimiterea comenzii, confirmarea platii si trimiterea fisierelor de print se realizeaza pana la ora 10 (in zilele lucratoare), respectiva zi se considera ca fiind prima zi de productie. Pentru comenzile primite dupa ora 10, urmatoarea zi lucratoare se considera prima zi de productie. 

 

Informatii despre livrare

 

Momentan acceptam comenzi si efectuam livrari numai pe teritoriul Romaniei. Livrarea se realizeaza la o singura adresa specificata de dvs. la finalizarea comenzii. Pentru livrari multipe cu adrese diferite sau pentru livrari in afara Romaniei, va rugam sa ne contactati.

Termenul de livrare prin curier rapid este de regula 1 zi lucratoare in orice localitate din tara sau in Bucuresti. Daca doriti ca livrarea sa se efectueze sambata, va rugam sa ne specificati acest lucru pe email. 

Costuri si metode de livrare

  • - ridicare de la sediul www.abex.ro - gratuit, in orice zi lucratoare intre 09:00-12:00 si 14:00-17:00, dupa ce ati primit confirmarea pe email ca produsele comandate sunt pregatite de livrare.  
  • - livrare standard prin curier rapid* - costurile pentru livrarea produselor sunt calculate automat pentru fiecare comanda, in momentul finalizării comenzii. Costurile de livrare incep de la 10 RON incl. TVA pentru Bucuresti si 20 RON incl. TVA pentru provincie. 
  • - LIVRARE GRATUITA - pentru comenzi mai mari de 1000 RON fara TVA (1190 RON cu TVA), costurile de livrare prin curier rapid* sunt suportate integral de catre noi, atat pentru livrari in Bucuresti, cat si pentru livrari in provincie.